Ervaring van onze sherpa Torsten

Wij geven je graag een goed beeld bij wat Sherpa doet. Daarom laten we onze sherpa Torsten vertellen over zijn werkervaringen.  Torsten werkt inmiddels sinds augustus 2021 bij Sherpa en heeft al veel waarde gecreëerd voor klanten.

Wat maakt Sherpa zo leuk?

Wat werken bij en als Sherpa voor mij zo mooi maakt is de diversiteit aan projecten die je doet, de flexibiliteit in werktijden en de persoonlijke ontwikkeling op zowel het sociale als het technische vlak. Ik begon in augustus als sherpa met een project voor Energie Inspectie, een adviesbureau gespecialiseerd in verduurzaming van vastgoed.

Wat deed ik voor Energie Inspectie?

Om je een beetje een beeld te geven van de dagelijkse werkzaamheden bij Sherpa neem ik je graag mee in dit project. Het project begon met meetings met de klant om te inventariseren welke processen ze geautomatiseerd willen hebben en hoe dit aan te pakken. Wat ik meteen merkte was dat het een uitdaging kan zijn om precies te achterhalen wat de klant wil, dit is iets wat ik door goede mentoring van mede Sherpa’s gaandeweg steeds beter ben gaan doen. Je ontwikkelt dus niet alleen je technische vaardigheden maar ook zeker je sociale vaardigheden door het werken bij Sherpa. Het uiteindelijke proces dat we automatiseerden is het verwerken en invullen van data over woningen in een programma genaamd Vabi. Dit proces past perfect in de filosofie van Sherpa om organisaties te helpen hun ambities te halen en hun beoogde groei te verwezenlijken. Mede dankzij dit proces verwerkt Energie Inspectie steeds meer aanvragen en blijven ze groeien. Ik kan met trots zeggen dat ik daar mijn steentje aan heb bijgedragen!